Vad tror ni?

Jag undrar om bloggandet har ändrats med åren, eller om det bara är jag som har förändrats. Jag minns en tid då jag klämde ur mig inlägg på löpande band och var ganska okritisk till det jag skrev, bloggade varje gång jag fick ett infall och om precis det som jag funderade på i stunden. Nuförtiden skriver jag inte lika spontant, skriver knappt några vardagsbetraktelser alls och det kan jag sakna. Jag tycker också att jag är snällare än jag var, att jag varken driver eller tillspetsar som jag gjorde förr. Det kanske är för att jag har blivit äldre eller för att bloggen har blivit ett mer långsamt medium än det en gång var. Jag vet inte. Vad tror ni?

För äldre har jag blivit, det går inte att förneka och kanske att jag har mindre tid att tänka nu än jag hade då eller att jag tänker mer fokuserat. Men, jag tycker också det har hänt något med bloggen i och med att andra medier har etablerat sig. Är bloggen stenålders eller rent av medelålders? Vad tror ni?

Har ni som själva bloggar lagt märke till att ni har utvecklat nya sätt att hitta på ämnen och skriva inlägg, eller mal ni på som ni alltid har gjort? Och hur är det med er som läser, har ni märkt av någon mer övergripande förändring?

Kanske är det bara jag, men jag tycker det är något som har hänt, att saker och ting har förändrats och det är säkert precis som det ska. Vad tror ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: